Cadouri

Vine Crăciunul!

Cadouri Craciun

Spiritul Crăciunului începe să își facă loc în sufletele noastre puțin mai mult în fiecare zi. Este adevărat, mai este o perioadă considerabilă până la Crăciun, dar asta nu înseamnă că nu ne putem pregăti din timp. Pentru noi, românii, Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători ale anului, iar conform culturii românești, nu este indicat să tratăm cu indiferență această sărbătoare. De aceea trebuie să ne pregătim din timp cu idei și de ce nu, chiar și cu achiziții de cadouri pentru cei dragi nouă și familiilor noastre.

Cu toții așteptăm cu nerăbdare mirosul bradului de Craciun și al cozonacilor. Așteptăm reuniunea întregii familii la masa de Crăciun. Așteptăm momentul acela când bucuria și nerăbdarea se pot citi pe chipul copiilor, a părinților sau a bunicilor atunci când sosește momentul inevitabil al deschiderii cadourilor.

Tradiția și Spiritul Crăciunului

Crăciunul, indiferent de vârstă, locul de muncă sau specialitate, reușește să trezească partea copilărească și nerăbdătoare a personalității prezente în fiecare dintre noi. În fiecare an, perioada Crăciunului lasă amprente în sufletele tuturor oamenilor. Apropierea perioadei Crăciunului poate fi vizibilă odată cu ornamentele regăsite la tot pasul, a luminilor colorate ce dau viață așezărilor urbane sau rurale din toate părțile lumii. Mireasma bunătăților culinare și menținerea tradițiilor (precum colindul) fac ca perioada Crăciunului să fie cea mai fericită și mult așteptată perioadă a întregului an. Crăciunul reprezintă o etapă a sentimentelor de liniște și împăcare interioară, dar și spirituală.

Moș Crăciun prezent în fiecare dintre noi

Toată lumea știe legenda lui Moș Crăciun. Crăciunul este despre a dărui din puținul tău, iar această calitate, în această perioadă, face ca în fiecare dintre noi să existe un Moș Crăciun, indiferent de vârstă sau alte categorii sociale. Copiii sunt cei mai după sacul roșu plin cu cadouri.

Cu ocazia Crăciunului, de cele mai multe ori, un cadou personalizat atinge coarda sensibilă a oricărei persoane. În acest sens, echipa Ziga vă stă la dispoziție cu articole ce pot fi personalizate pentru fiecare dorință, vârstă si personalitate, la prețuri accesibile și calitate înaltă. Printre articole se pot număra cănile care pot reprezenta un cadou perfect pentru membrii familiei sau persoana iubită. Mai mult decât atât măștile reutilizabile personalizate pot reprezenta un cadou dar în același timp și o soluție a problemei pandemiei actuale, prin care se demonstrează un sentiment de interes personal și îngrijorare pentru persoana în cauză. Nu ezitați să dăruiți persoanei dragi/iubite un cadou cu însemnătate sentimentală, pentru a face persoana respectivă să se simtă importanță prin alegerea oricăror dintre articolele personalizate ( hanorace, tricouri, căni, măști) dispuse pentru comandă.

“De Crăciun, fii mai bun!”

De Crăciun, fiecare dintre noi tinde să fie o persoană mai bună, mai modestă, mai altruistă și chiar mai religioasă decât în alte momente ale anului. De Crăciun obișnuim să dăruim, iar de aceea, cu ocazia Crăciunului din acest an, am hotărât să implementăm un nou mod de a dărui – GIFT CARD-ul. Acest CARD CADOU vine ca o rezolvare a noilor cerințe apărute în urma situației pandemiei actuale, dar și pentru a rezolva alte situații incomode în care ne putem afla, oricare dintre noi. Acesta scutește clientul de a mai realiza deplasări în vederea achiziționării unui produs. Mai mult decât atât, vine ca o soluție pentru situațiile incomode, dar destul de frecvent întâlnite, când nu se cunoaște dorința persoanei pentru care este achiziționat cadoul și, din nesiguranța și frica de a face o alegere greșită, clientul poate alege să achiziționeze un GIFT CARD.

Acesta poate fi trimis online, pe email, persoanelor dragi, ca apoi să poată fi folosit de acestea pentru a putea cumpara ceea ce își doresc. 

author-avatar

Despre Răzvan Bănică

Sunt Răzvan, fondator Ziga. Am o pasiune pentru design și produsele handmade. Îmi place vinul :), îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea. Și din când în când imi place sa scriu.

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.