Personalizari

Tehnica decolorării cu clor

Tehnica Decolorare Clor

Moda și stilul vestimentar evoluează de la un an la altul, se transformă și capătă o nouă formă. În ultimii ani, au devenit din ce în ce mai populare articolele vestimentare personalizate, iar noi ți le prezentăm pe cele realizate cu ajutorul procedeului decolorării cu clor.

Aceasta metodă este una specială, care ne dă ocazia să ne exprimăm într-un mod unic și creativ. Prin intermediul nostru, ai ocazia să descoperi produsele personalizate, care cu siguranță te vor face să te indrăgostești și să revii de fiecare dată pentru un nou model unic.​ ​Tricourile și hanoracele sunt cele mai căutate, iar pentru a putea avea un astfel de articol este nevoie de multă atenție, răbdare și inventivitate.

În ce constă această tehnică?

Procedeul de decolorare cu clor trebuie stăpânit foarte bine, iar de acest lucru ne ocupăm noi, fiind profesioniști cu o vastă experiență în acest domeniu. Clorul de albire este o substanță chimică foarte puternică, cu vapori toxici, care nu numai că indepartează culoarea de pe haine, însă poate să și dizolve țesătura.

Pentru realizarea acestui procedeu este nevoie de o zonă bine ventilată, sau un spațiu de lucru în aer liber, de purtarea unor mănuși de cauciuc și un șorț. De asemenea, clorul nu este niciodată turnat direct pe îmbrăcăminte, ci preparat după o formulă specială. Astfel, evităm slăbirea fibrelor și asigurăm durabilitatea produselor comercializate. Deoarece soluția de clor este sensibilă la lumină și la temperaturi ridicate, noi avem grijă sa depozităm substanțele în locuri special amenajate pentru a se menține proaspete și eficiente.

Trebuie avut în vedere faptul că nu toate tipurile de material sunt potrivite. Acesta funcționează cel mai bine pe bumbac, mătase artificială și pânză de in.​ ​Ar trebui să acordăm o atenție deosebită materialelor precum mătasea naturală și lâna.​ ​Fiecare tricou/hanorac are un design original, fiind lucrat integral manual, cu multă atenție la detalii. Materialele utilizate sunt de înaltă calitate, pregătite să te pună în valoare în fiecare zi.

Modelul este realizat cu ajutorul șabloanelor sau prin metoda pulverizării soluției pe material. Noi îți punem la dispoziție numeroase modele, atât pentru femei și copii, cât și pentru bărbați (​Catalog Tricouri​), care vor da un aer ​vintage​ garderobei tale. Cele mai căutate modele sunt “Cat Meow”, “Hogwarts”, “Rocket to the Moon”, “Gas Mask”.

Avantaje

Design-ul hanoracelor și cel al tricourilor este special creat pentru a te pune în valoare și a trezi interesul celor care te privesc. Astfel, în vederea cumpărării unui asemenea articol vestimentar  poți avea în vedere urmatoarele avantaje:

 • Simplu și ușor de asortat
  Fie că te duci la o petrecere și ai nevoie de un look lejer, fie că vrei sa ieși din comun cu ajutorul hainelor, tricourile și hanoracele personalizate sunt alegerea ideală! Le poți purta cu ușurință cu tenisi și o pereche de blugi, ori cu o fustă de mătase sau un sacou. Pentru mai multe idei de a le asorta a​pasă aici.
 • Un mod inedit de a te exprima
  Cu siguranță că alegerea unei ținute pline de personalitate este una curajoasă, pentru care vei fi apreciat de toți cei din jur. Alege unul dintre modelele noastre și vei reuși sa îți aduci personajele sau citatele preferate chiar pe tricoul/hanoracul tău! În acest sens, îți punem la dispoziție o gamă variată de articole personalizate realizate în serii mici sau unicat, conform preferințelor tale.
 • Cadoul perfect
  Dacă vrei sa îi faci persoanei dragi un cadou deosebit, aceasta este ocazia perfectă. Cu siguranță nu vei da greș, iar aceasta va fi mai mult decât încântată de noul tricou sau hanorac creat special pentru el/ea.
  Indiferent de stilul vestimentar abordat, dacă ești în căutarea unui hanorac sau tricou confortabil, bine croit și care poate fi purtat în orice situație, te așteptăm să vizitezi magazinul nostru pentru a te putea covinge singur!
author-avatar

Despre Răzvan Bănică

Sunt Răzvan, fondator Ziga. Am o pasiune pentru design și produsele handmade. Îmi place vinul :), îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea. Și din când în când imi place sa scriu.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *