Personalizari

Obiectele personalizate

Obiecte Personalizate Cani Pisica

Personalizarea obiectelor a devenit o tehnică din ce în ce mai utilizată, fiind astfel un trend al societății moderne. Citind acest articol, ne putem gândi cu ușurință la cel puțin un obiect personalizat pe care îl avem în casă sau poate chiar la îndemână în acest moment (o cană, un tricou, un stilou/pix, o brățară). Obiectele personalizate sunt foarte versatile și cu siguranță reprezintă un cadou potrivit indiferent de persoană.

În plus, din ce în ce mai multe companii mari sau antreprenori locali, aleg să folosească materiale personalizate (cărți de vizită, pixuri, tricouri cu logo-ul companiei sau agende) pentru a se putea promova într-un mod inedit. În acest mod, este amplificat atașamentul față de respectivul brand, viitorul client fiind mai tentat ca data viitoare sa aleagă firma a cărei carte de vizită se află mereu pe biroul său.

Cănile personalizate

Cănile personalizate sunt potrivite pentru cafeaua de dimineață, pentru serile reci de iarnă însoțite de un vin fiert și un film clasic de Crăciun, pentru ceaiul de la ora 5, dar mai ales pentru a te binedispune atunci când ai o zi grea. Mai mult decât atât, o cană potrivită cu un model la fel de potrivit, așezată pe biroul tău, cu siguranță va atrage atenția colegilor tăi.

Fii creativ și alege orice model îți dorești! Dacă ai nevoie de puțină inspirație te putem ajuta noi cu modelele de ​aici​. Vei găsi căni personalizate cu numeroase animale (pisici, câini, pinguini etc.), asociate cu diferite mesaje amuzante sau motivaționale. De asemenea, poți alege să imprimi o fotografie cu tine sau familia ta, dar și cu imaginea firmei. Dacă vrei cu adevărat să fii original, caută o poză personală iar noi o vom pune pe cana ta.

Procedeul de fabricare

Există o multitudine de variante pentru care se poate opta atunci când vine vorba de cănile personalizate. Noi însă preferăm procedeul de fabricare prin ​sublimare în policromie la calitate foto​, deoarece calitatea produsului obținut este în mod evident superioară. Astfel, imprimeul realizat prezintă mai multe calități:

  • are o rezistență foarte mare, culorile se păstrează vii și strălucitoare indiferent de numărul spălărilor
  • rezoluții mult mai bune ale imaginilor în policromie, apropiate de cele fotografice
  • limitările din punct de vedere grafic sunt inexistente

Cănile noastre au un volum de 330 ml și dimensiunea de 9,8 cm (înălțime)/8,5 cm (diametru), astfel încât să fie potrivite oricărei băuturi. Mai mult decât atât, am optat pentru folosirea unui material de cea mai bună calitate, ceramica.

Despre procesul de sublimare în policromie

Pentru realizare procesului, este nevoie de patru ingrediente principale: cerneală sensibilă la temperaturi ridicate, foaie specială, presiune și căldură.

Pentru început, materialul care urmează să fie personalizat este tratat cu o soluție specială. După care, modelul dorit este imprimat pe un suport de sublimare, reprezentat de un tip de coală de hârtie. Apoi, în anumite condiții de temperatură (cel puțin 180 de grade Celsius) și presiune, coala este așezată peste cană, urmând să fie introduse în presa termică. În esență, procesul de sublimare constă în transformarea moleculelor de apă în gaz, pigmenții de culoare transferându-se de pe foaie pe suportul respectiv (cana). Singura condiție este ca materialul de bază să fie de culoare albă.

Cadoul Perfect

Știm că și ție îți place să ai o cană pentru tine, cu numele tău și care să îți amintească de un moment special din viața ta. Există multe alte persoane ca și tine, care își doresc un obiect doar al lor, care să nu fie de găsit în alt loc sau la o altă persoană.

Cănile personalizate sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri, putând fi dăruite atât prietenilor, colegilor, cât și părinților sau bunicilor noștri. Deși atunci când vine vorba de cadoul perfect este foarte greu să ne hotărâm, cănile personalizate sunt cele mai versatille opțiuni și pot fi chiar simbolul unei amintiri deosebite.

Oamenii pot fi pretențioși sau superstițioși atunci când vine vorba de anumite daruri. Cu toate acestea, când vine vorba de căni, lumea apreciaza ideea, fiind ceva simplu și clasic, dar în același timp special. În plus, este și foarte practică, putând fi folosită în numeroase situații. Este nevoie doar să fim puțini atenți și să o alegem pe cea potrivită.

În cazul în care ai rămas fără idei, îți recomandăm sa accesezi secțiunea noastră dedicată. Cele mai căutate modele sunt “​Brave like a lion​”, “​Cold as a penguin​” sau “​Cute like a panda​”.

Spre exemplu, cana “​The real boss​” este foarte potrivită drept pentru cadou pentru șeful tău. Suntem siguri că acesta se va amuza și va aprecia gestul tău.

Te invităm să vizitezi pagina noastră pentru a descoperi cănile cu modele haioase, cu texte motivaționale sau care pot avea pe ele fotografia aleasă chiar de tine!

author-avatar

Despre Răzvan Bănică

Sunt Răzvan, fondator Ziga. Am o pasiune pentru design și produsele handmade. Îmi place vinul :), îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea. Și din când în când imi place sa scriu.

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.