Fashion

Modelul Flamingo- în tendințele anului 2021

Flamingo

În ultimii ani, pasărea Flamingo a devenit un simbol foarte căutat printre produsele personalizate, iar acest lucru l-am putut observa și noi, cănile, tricourile și husele de telefon cu flamingo fiind în topul căutărilor și vânzărilor noastre. Tendința nouă și înaripată a îmbogățit aspectul produselor personalizate cu penele sale, preferată fiind îndeosebi de doamne și domnișoare, datorită culorii roz.

Pasărea flamingo este una dintre cele mai răspândite specii, având în vedere rasa din care face parte. Acesta poate fi întâlnit, cel mai adesea în Sudul Asiei sau în Africa, în zone cu climat cald. La noi în țară, deși climatul nu este unul prielnic, grădinile zoologice s-au adaptat și astfel, îl puteți întâlni în cadrul acestora.

Apropo de culoarea acestora, știai că, atunci când se nasc, penele păsărilor flamingo au culoarea albă? Datorită alimentației (crustacee, alge roșii, pești mici) care conține un pigment numit carotenoid, culoarea penelor va deveni roz sau va avea nuanțe de portocaliu. În cazul în care trăiesc în captivitate și se hrănesc cu alte tipuri de mâncare, culoarea lor se va transforma, ajungând albă sau gri.

În diverse zone ale lumii, aceștia pot fi ținuți ca animal de companie, însă necesită foarte multă atenție și grijă, precum și un buget considerabil. În România, sunt considerați animale sălbatice, iar legea nu permite să îl ai ca animal de companie. Cu toate acestea, dacă ești pasionat de Flamingo, nu-ți rămâne decât să îți personalizezi cele mai folosite obiecte cu înaripatul rozaliu.

Modelul Flamingo prezent printre produsele noastre

Aici vei găsi căni, huse de telefon și tricouri cu păsări flamingo, în funcție de dorințele tale. Având în vedere faptul că acest simbol, este foarte căutat, am creat o secțiune specială pentru fiecare categorie de produs, în care am inclus doar aceste modele. Astfel, dacă îți dorești și tu un produs cu acest design, îți va fi foarte ușor și la îndemână să îl găsești, fără a fi nevoie să navighezi pe întreg site-ul.

Căni personalizate cu Flamingo

Cine nu își dorește să aibă pe biroul său, fie la muncă, fie acasă o cană cu modelul preferat, alăturat unui text amuzant? Pe site-ul nostru vei găsi numeroase modele originale, cele mai căutate fiind Be a flamingo in a flock of pigeons, Coffee till flocktails, Why be boring when you can be FLAMAZING sau I’m a queen. Aceste print-uri simpatice sunt potrivite oricărei persoane, indiferent de vârstă sau de preferințe.

În plus, dacă îți dorești să faci un cadou deosebit unei persoane dragi, această alegere este ideală! Cu siguranță, îi va plăcea și o va folosi cu plăcere, fiind foarte versatilă și potrivită atât într-o dimineață agitată, pentru cafea, cât și într-o seară liniștită de iarnă, pentru un ceai fierbinte.

Huse de telefon cu model Flamingo

Indiferent de telefonul pe care îl ai, ai nevoie și de o husă de telefon de calitate, care să îl poată proteja cu succes. Neglijând acest aspect, vei scurta considerabil durata de viață a smartphone-ului tău, zgâriindu-i ecranul sau partea din spate a acestuia.

Pentru a îți alege husa potrivită pentru tine acest articol îți va fi de ajutor. În ceea ce privește design-ul husei, modelul cu flamingo se află în tendințele anului 2021 și este disponibil și în catalogul nostru, în mai multe variante, precum Flamingo abstract, Leader of the flock, Live Love Flamingo, I was born to stand out.

Tricouri personalizate cu Flamingo

Tricourile fac parte din garderoba oricărei persoane, reprezentând o piesă vestimentară de bază, ce poate fi alăturată atât unei ținute office, cât și uneia sport. Pe de altă parte, modelele aflate pe tricouri sunt într-o continuă schimbare, în ultimii ani aflându-se în tendințe cele cu Flamingo. Acestea sunt preferate, în general, în anotimpul cald, însă în funcție de culoarea tricoului, pot fi purtate, cu succes, și iarna sau toamna.

Colecția de tricouri de pe site-ul nostru, cuprinde o secțiune dedicată modelelor cu flamingo. Aici veți găsi tricouri la modă, cu print-uri amuzante, precum Crazy Flamingo Lady, Sunset flamingo, Flamingo party. Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, vei găsi tricoul perfect pentru tine, în mărimea potrivită.

Dacă și tu ești pasionat de produsele cu modele flamingo, te invităm să arunci o privire pe site-ul nostru, pentru a te hotărî la un model. Beneficiază și convinge-te de calitatea produselor noastre.

Comandă-ți și tu produsul preferat într-un mod simplu și rapid. Nu uita, indiferent de ceea ce îți dorești să achiziționezi, îți oferim posibilitatea de a îți personaliza produsul ales, în funcție de preferințele tale!

author-avatar

Despre Răzvan Bănică

Sunt Răzvan, fondator Ziga. Am o pasiune pentru design și produsele handmade. Îmi place vinul :), îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea. Și din când în când imi place sa scriu.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *