Decorațiuni

Decorațiunile interioare- un aspect important în orice casă

ceasuri de perete

Suntem de părere că amenajarea propriei locuințe și decorarea acesteia ar trebui să fie la rang de artă. Acest lucru se datorează neapărat faptului că trebuie să fie plăcut din punct de vedere vizual, dar și pentru că la baza acestui proces stă creativitatea, simțul estetic și stabilirea frumosului.

Făcând referire strict la decorațiunile interioare, ele sunt foarte diverse, putând avea scopuri bine cunoscute (ceasurile, oglinzi, veioze) sau fiind doar de natură decorativă (tablouri, poze, tapeturi, bibelouri). De asemenea, alese într-un mod corect pot personaliza atmosfera, oferind și originalitate.

Unul dintre cele mai populare și mai versatile decorațiuni interioare este ceasul. Acesta nu doar că va înfrumuseța orice încăpere, dar cu siguranță, va și de un real ajutor, în ziua de azi, timpul fiind foarte prețios pentru mulți dintre noi.

Tipuri de ceasuri de perete

Deși multe persoane tind să nu acorde atât de multă importanță acestui aspect, înainte de a începe să cauți un ceas, este important să ai câteva lucruri în vedere, referitoare la model, material și buget.

Modelul potrivit

Pe site-urile de specialitate, dar și în magazine, există extrem de multe modele. Astfel, trebuie să te gândești de la început ce design ți se potrivește, pentru a nu te simți copleșit de miile de modele disponibile.

Dacă ești pasionat de vintage și artă, iar camera unde vrei să poziționezi ceasul este decorată în acest stil, atunci merită să investești într-un ceas vechi, de epocă, cu pendul și carcasă înaltă. Astfel, vei retrăi o mică parte din ceea ce a însemnat trecutul, știind că există o poveste uimitoare în spatele obiectului decorativ.

Dacă te afli la polul opus și ești adeptul unui stil modern, poți opta fie pentru un model de ceas analogic, în stil minimalist, fie pentru un ceas digital, cu ecran LCD sau LED pe care îl poți așeza pe birou.

Materialul adecvat

Ceasurile variază foarte mult în funcție de material, putând fi confecționate din sticlă, lemn, metal, plastic, dar și din materiale ceva mai prețioase (bronz, argint), cele din urmă având un preț pe măsură.

Dacă optezi pentru un ceas cu un model amuzant, pe care să îl așezi în camera copilului, este indicat ca materialul să fie unul foarte rezistent și de bună calitate. Pe site-ul nostru vei găsi numeroase modele, fabricate din Plexiglas PERSPEX, un material prietenos atât cu mediul, cât și cu corpul uman. Astfel, în cazul în care va fi scăpat pe jos, nu doar că nu se va deteriora, dar nici nu va duce la rănirea copilului tău.

Alegerea perfectă

Acum că te-ai hotărât că și tu ai nevoie de un ceas de perete, iar cel de la calculator sau de la telefon nu este de ajuns, este momentul să alegi designul potrivit, în funcție de camera unde îl vei agăța sau așeza.

Spre exemplu, plasarea unui ceas de perete în bucătărie este foarte util dacă iubești să gătești. Astfel, îți va fi foarte la îndemână să știi cât timp a trecut din momentul în care ai pus prăjitura în cuptor, sau cât trebuie să lași cozonacii să crească. Ceasurile care din punct de vedere cromatic, se bazează pe contraste, sunt cele mai potrivite, însă nu uita să alegi și o dimensiune potrivită.

Camera copilului este un alt loc perfect pentru care merită să cumpărați un ceas cu un design deosebit. În mod obișnuit, este de preferat să alegi un ceas colorat, cu un personaj din desenul animat pe care copilul tău îl preferă sau un model haios.

De asemenea, îți recomandăm să alegi un ceas analogic, în defavoarea unuia digital. Astfel cel mic va învăța mult mai ușor și cu plăcere să îl citească. Ceasul de perete Crabul vesel sau Elefantul Blând îl vor încânta cu siguranță și îi vor completa în mod armonios camera.

Dacă și tu ești una dintre persoanele care lucrează în mod constant la birou, cu certitudine, un ceas clasic te va ajuta să te organizezi mult mai bine și să fii punctual. Este de preferat să alegi o culoare neutră, cu detalii impresionante, care să iasă în evidență prin simplitate și eleganță.

Ceasul de peerete – Cadoul perfect

Un ceas de perete este întotdeauna binevenit, indiferent de ocazie. Acesta este un obiect potrivit pentru orice persoană, indiferent de sex sau vârstă, putând fi oferit bunicilor, șefului, dar și prietenilor.

În cazul în care îți dorești să îi adaugi un plus de unicitate, poți opta pentru personalizarea ceasului, alegând o poză sau un citat potrivit. Cu siguranță, aceștia vor fi surprinși și vor aprecia gestul tău.

Te invităm pe pagina noastră pentru a alege modelul preferat de ceas și pentru a îl comanda, convingându-te singur de calitatea produsului!

author-avatar

Despre Răzvan Bănică

Sunt Răzvan, fondator Ziga. Am o pasiune pentru design și produsele handmade. Îmi place vinul :), îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea. Și din când în când imi place sa scriu.

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.