Decorațiuni

Ceasuri de perete originale, așa cum sigur nu găsești în alte magazine online

ceasuri perete

Ceasurile de perete Ziga sunt speciale. Arată timpul. Wait. What? Cum, nu toate ceasurile arată timpul? Cu ce sunt atât de speciale? Ei bine, nouă ne place să petrecem timp de calitate, cu familia, cu prietenii; să avem răgaz și să prelungim cât putem de mult clipele minunate. Ceasurile de perete Ziga îți arată cu precizie că e timpul să îți iei copiii de la școală sau grădiniță. Că e timpul pentru cina aceea împreună pe care o planificați de ceva vreme. Sau că e vremea să terminați mai repede de împachetat, ca să nu întârziați plecarea în weekend, la munte.

Ceasuri de perete deosebite

Ceasul de perete decorativ Ziga este pe cât de util, pe atât de estetic. Întregește designul casei tale, indiferent că îl pui pe hol – ca să tragi o privire repede, oriunde ai avea nevoie să mergi, în living sau dormitor. Nu îți fă griji că ticăitul te va ține treaz noaptea. Îți garantăm că ceasurile de perete Ziga sunt cât se poate de silențioase pentru că au un mecanism premium, cu mișcare continuă. În plus, sunt realizate la comandă, în funcție de preferințele tale, dintr-un material foarte rezistent, non-toxic, prietenos cu mediul – plexiglas PERSPEX. E important să știi că nu se zgârie și nici nu se sparge. Tu nu trebuie decât să alegi modelul preferat și cromatica perfectă pentru designul casei tale.

Ceasuri de perete pentru camera copilului

Ne plac culorile, veselia și atmosfera jucăușă din camerele copiilor. Special pentru aceste încăperi, am pregătit ceasuri de perete cu animale. Pe lângă jucăriile preferate, animăluțele de pe perete, ce arată timpul pot deveni adevărați parteneri de joacă. Creativitatea celor mici, știm bine, că nu are limite. Ceasurile de perete pentru copii Ziga au dimensiuni mari și pot deveni cu ușurință piesa de rezistență și pata de culoare a întregului design.

Foto ceasuri copii

În final, te încurajăm să cumperi online ceasuri de perete originale, așa cum sigur nu găsești în alte magazine. Îți garantăm că vor ajunge în siguranță la tine, în cutiile Ziga, special create. Privește ora! E momentul potrivit pentru achiziționarea unui ceas de perete Ziga ce îți va arăta timpul pentru tot ce consideri tu că e important pentru tine! Inspirație!

author-avatar

Despre Amariutei Popa Ioana

Sunt Ioana și îmi place să scriu. Fac asta de peste 16 ani. De multe ori, proiectele în care mă implic îmi sunt dragi, așa că îmbin munca, cu pasiunea pentru povestea exprimată prin scris. Enjoy!

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.