Personalizari

Articolele personalizate – modele cu pisici

haine pisici

Ați observat și voi cum pisicile, vrând nevrând sunt din ce în ce mai prezente în viața noastră sub diferite forme? Deja, a trecut ceva timp de când pisicile nu mai sunt doar simple animale de companie.

În ultimii ani, și-au făcut apariția sub formă de imprimeuri, pe haine, căni, perne, genți, semn că doamnele și nu numai chiar îndrăgesc aceste modele. Ce să mai, treaba devine serioasă și este clar ca suntem depășiți de situație și de aceste creaturi mici, pufoase și extrem de drăguțe.

Da, știm cu toții că lumea este cumva împărțită între persoanele care îndrăgesc mai mult pisicile și cele care iubesc mai mult câinii, însă suntem convinși că fiecare animăluț are farmecul și drăgălășenia lui aparte. Tocmai de aceea, pentru iubitorii de animale și în mod special pentru cei de feline, am creat numeroase modele originale, pregătite să te încânte și să te amuze.

În catalogul nostru, vei găsi numeroase articole personalizate cu pisici. Printre acestea se numără tricourile, hanoracele, cănile, dar și o mulțime de huse pentru telefonul tău, fiind potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Suntem conștienți că bărbații nu sunt la fel de pasionați de modă în comparație cu doamnele, de obicei, preferând un stil mai simplu, neutru, care cuprinde piese vestimentare confortabile și foarte versatile.

Cu toate acestea, când vine vorba de tricouri, au o impresionantă colecție, acestea fiind potrivite indiferent de sezon sau de stilul pe care aleg să îl abordeze.

Tricouri cu pisici

După cum spuneam, tricourile sunt cele mai versatile articole de îmbrăcăminte. Pot fi purtate cu ușurință vara, în special cele din materiale precum bumbacul, dar și iarna pe sub hanorace sau geci. Tocmai din aceste motive, în garderoba fiecărei persoane, indiferent de stilul de viață sau vârstă, există numeroase tricouri, cu diferite modele.

Dacă și tu ești un iubitor de feline și îți dorești să îți mărești colecția de tricouri, iată câteva dintre cele mai îndrăgite modele: ​Cats are my favourite people​, P​isicuța,​ ​Sunt uimită​, ​Pisici YIN-YANG​.

Hanorace cu pisici

Cu certitudine, putem observa că primăvara își face apariția destul de timid. Poate chiar prea timid pentru a reveni la piesele vestimentare specifice perioadei calde. Astfel, în această perioadă de tranziție, hanoracele sunt unele dintre cele mai potrivite.

Având în vedere că ne dorim ca modelele noastre să fie deosebite, originale și la baza cărora să se afle ceva deosebit, am creat o categorie special destinată micilor necuvântătoare.

Aici vei găsi, hanorace cu modele amuzante, dar și unele cu imprimeuri realizate cu ajutorul unei tehnici speciale, procedeul decolorării cu clor, care oferă un aspect vintage. Printre aceste modele se numără ​Time spent with cats,​ C​at Meow​, ​Cat Time​ și ​Cute Kitty.

Căni cu pisici

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață. Și cum altfel ai putea să îți începi ziua mai bine dacă nu savurând o cană cu cafea sau cu ceai?

Cu acest scop, am realizat mai multe căni cu imprimeuri amuzante, haioase, care, cu siguranță, te vor binedispune și te vor face să îți începi ziua în cel mai frumos și relaxant mod cu putință.

Mai mult decât atât, cănile sunt unele dintre cele mai potrivite cadouri, așa că dacă se apropie ziua de naștere a unui prieten drag sau de ce nu, a șefului, nu ezita să vizitezi catalogul nostru. Aici vei găsi o generoasă colecție, cu imprimeuri din cele mai diverse (​Bring me coffee and no one gets hurt,​ ​Good meowning​, T​he real boss​, ​Morning People​).

Huse de telefon cu pisici

Dacă ești un adevărat iubitor de animale, nu trebuie să îți lipsească nici husele de telefon cu pisici. Acestea nu doar că au imprimeuri deosebite și unice, dar perioada de viață a telefonului tău va fi considerabil îmbunătățită, îl vor proteja împotriva zgârieturilor și îi vor oferi un aer personalizat.

Poți găsi pe Ziga o ofertă variată de huse de telefon, câteva dintre cele mai iubite modele fiind ​Cat Love,​ ​Doodle Pisici​, ​Pisici Pictate​, Regina șahului, ​Pisicuța MIAU​.

Alegând câte un articol din fiecare categorie, pe care îl poți găsi pe site-ul nostru, vei putea avea un look-ul perfect și potrivit unui adevărat iubitor de feline.

author-avatar

Despre Răzvan Bănică

Sunt Răzvan, fondator Ziga. Am o pasiune pentru design și produsele handmade. Îmi place vinul :), îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea. Și din când în când imi place sa scriu.

Back to list

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.