Fashion

Accesoriile – Un aspect important al oricărei ținute

Accesorii Bratara

Moda e o formă de artă în continuă dezvoltare, fără limite, care îți permite să realizezi multiple combinații, în funcție de stilul tău. Accesorizarea ținutelor, parte importantă din modă, te ajută să formezi un întreg spectacol de culori și texturi care cu siguranță va atrage privirile tuturor.

Accesoriile alese în mod corect înnobilează orice ținută, adăugându-i stil și personalitate. Printre cele mai comune bijuterii se numără brățările, cravatele (în ceea ce îi privește pe bărbați), alături de cercei și lanțișoare, iar dacă ești un om care preferă schimbarea constantă, atunci accesoriile sunt singurele care te pot ajuta ca ținuta ta să arate cu totul diferit de fiecare dată când le înlocuiești cu cele mai potrivite.

Cu toate că în lumea modei și a fashion-ului nu există reguli, pentru a putea scoate din anonimat orice ținută, fie ea oricât de banală, trebuie să avem în vedere mai multe aspecte, precum:

  • importanța accesorizării
  • accesoriile și ținutele potrivite
  • brățara de piele integrată în stilul tău

Importanța accesorizării

Există un amplu istoric al accesoriilor, acestea făcându-și prezența, până în zilele noastre, în toate colțurile lumii. Este greu de crezut, însă oamenii foloseau accesoriile, în mod frecvent, pentru a își exprima rangul și statutul social pe care îl dețineau, dar puteau avea, de asemenea, și conotații religioase. Un exemplu elocvent, îl reprezintă amuletele, care se purtau exclusiv în zona gâtului și despre care se credea că vor feri de rele purtătorii. Putem observa că definirea unui anumit curent al modei, a avut la bază folosirea unui anumit accesoriu emblematic.

În zilele noastre, accesoriile ne ajută să ne exprimăm stilul sau stilurile pe care dorim să le abordăm. Fie că vorbim despre o persoană care preferă stilul “Funky-Rock” și optează pentru o brațară din piele, fie că ne referim la tinerele amatoare care doresc să adopte un stil “Glam”, accesoriile sunt cele care dau tonul outfitului. Îndrăznește să fii la modă, accentuându-ți frumusețea naturală și subliniind trăsăturile care te definesc cel mai bine. În ajutor îți vin ​produsele noastre​!

Accesoriile și ținutele potrivite

Brațările de piele​ și cele ​magnetice ​sunt accesoriile care au reușit sa ajungă, în ultimii ani, în topurile modei, fiind foarte versatile și ușor de utilizat. Acestea pot fi purtate atât de femei, cât și de barbati. Deși bratarile de piele se pot purta atat la ținute casual, cât și business, este indicat să fie integrate, mai degrabă, în ținute lejere, combinate cu jeanși sau tricouri din bumbac. Pentru ținutele mai serioase, brățările magnetice sunt perfecte! Acestea se pot completa cu ușurință cu texturi precum stofa, cașmirul sau inul, adesea regăsite la costumele bărbătești.

Deși tentația de a purta mai multe brățări pe o singură mână este mare, încearcă, pentru început, să te limitezi la a avea o singură brățară pe fiecare încheietură. În timp, poți adăuga câte una, dar nu mai mult de două, trei. Astfel, vei da impresia de organizare și bun gust. În fond, nu există reguli care impun un anumit număr, însă trebuie ca totul sa fie în concordanță cu personalitatea ta.

Având în vedere culorile, cu siguranță nu vei da greș cu nuanțe de maro si clasica culoare, ce merge asortata cu orice, negrul. Pe de altă parte, chiar dacă albul poate fi o culoare care să iasă în evidență, poți distruge cu ușurință ținuta, fiind considerată o variantă nu la fel de stilată precum celelalte.

Brățara de piele integrată în stilul tău

Brățările de piele se pot găsi într-o mare varietate de texturi, mărimi și culori. Poate fi o simplă bucată de piele prelucrată, sau poate ceva mai rafinat având modele incorporate, brodate, cu împletituri, sau de ce nu, cu tăieturi sau înfășurate de mai multe ori pe mână, dând un aspect sofisticat. În funcție de închizătoare, dacă brățara este prevăzută cu o cataramă sau un șnur de o anumită culoare, îl poți asorta cu alte detalii ale ținutei, precum nasturii sau unele inserții metalice.

Observăm adesea greșeli legate de proporții: brățări prea late pentru încheieturi prea subțiri și invers. Pentru a le evita, trebuie să știm că o brățară potrivită este cea care se mulează, fără să strângă, rămând confortabilă pe tot parcursul zilei. În cazul în care aceasta este prea largă, se poate deteriora din cauza folosirii necorespunzatoare. În catalogul nostru, avem pregătită brățara cu dimensiunea ideală (210 x 9 x 2 mm).

Dacă încă nu te-ai hotărât cu privire la ce accesorii ar trebui să alegi în funcție de stilul tău vestimentar, pe Ziga te așteaptă modele care cu siguranța te vor încanta.

author-avatar

Despre Răzvan Bănică

Sunt Răzvan, fondator Ziga. Am o pasiune pentru design și produsele handmade. Îmi place vinul :), îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea. Și din când în când imi place sa scriu.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *