Fashion, Personalizari

6 motive pentru care hanoracele personalizate sunt cel mai inspirat cadou

Hanorace Personalizate

Nu este nicio îndoială că hanoracele personalizate au devenit foarte populare, fiind tot mai apreciate de cei care caută un cadou inspirat. Imprimarea unui mesaj, a unei date, a unei fotografii care semnifică ceva aparte pentru sărbătorit pe un hanorac de calitate, poate transforma un hanorac obinsuit și banal în ceva deosebit.

Hanoracele personalizate se pot dărui aproape oricărei persoane, femeie sau bărbat, copil sau bătrân, putând fi ceva cu totul special. În plus, oamenii percep aceste cadouri ca fiind cu mult mai valoroase decât cele obișnuite, motiv pentru care acestea se și vând cu până la 40% mai bine.

Iată șase motive pentru care hanoracul personalizat este un cadou inspirat și apreciat.

 1. Este o mărturie a legăturii cu persoana căreia îi este destinat
  Unul dintre principalele motive pentru care oamenii le preferă este faptul că acestea sunt o formă de exprimare a unei conexiuni. Un hanorac personalizat permite descrierea sentimentelelor, a relației speciale dintre cel care oferă și cel care primește. Totodată, acesta poate stabili și celebra o legătură care poate deveni mai puternică odată cu trecerea timpului. Cu siguranță că persoana care primește un hanorac bine ales nu va uită ușor semnificația acestuia.
 2. Poate fi o dovadă că îți pasă de acea persoană și ții cont de preferințele ei
  Cu toții știm zicala că “intenția contează” sau faptul că te-ai gândit la acea persoană și nu cadoul în sine. Un hanorac personalizat, însă, dovedește că îți pasă de acea persoană și că te-ai gândit la ea când ai ales darul. Cel care oferă, nu numai că a ales cadoul potrivit, dar a ales și cea mai inspirată formă de personalizare. Personalizarea necesită un proces de gândire mai atent decât achiziționarea unui hanorac simplu. De aceea, atunci când primesc un hanorac personalizat, oamenii simt că persoana care le-a făcut acest cadou a gândit bine gestul, astfel încât să îi facă să se simtă speciali și apreciați.
 3. Personalizarea hanoracelor face ca acestea să devină daruri unice și deosebite.
  Ele sunt daruri potrivite pentru nenumărate ocazii. Cu toții suntem stresați atunci când trebuie să alegem un cadou pentru cineva drag. Ele par a fi special concepute pentru a elimina acest stres. În plus, dacă știi cum să le concepi, sunt darul portivit pentru orice ocazie: onomastică, absolvire, zi de naștere, sărbătoare, ziua îndrăgostiților, etc. Hanoracele personalizate sunt extrem de versatile și se pot adapta pentru a deveni cadoul perfect pentru oricine și orice împrejurare. 
 4. Hanoracele personalizate pot fi distractive
  Pe lângă faptul că exprimă sentimente sau pot fi motivaționale, hanoracele personalizate pot fi și foarte distractive. Astfel, cel care îl concepe are libertatea de a alege mesajul sau imaginea, imaginația fiind singura limitare. Desigur,  trebuie ținut cont de vârstă și preferințele destinatarului, dar și de circumstanțe și ocazie.
 5. Sunt foarte apreciate de adolescenți și copii
  De cele mai multe ori, găsirea unui cadou inspirat pentru un adolescent sau un copil poate fi o sarcină dificilă. Cu un hanorac personalizat cu formația preferata, jocul sau sportul care îl pasionează sau un mesaj adecvat, cu siguranță nu ai cum să dai greș.
 6. Hanoracele personalizate sunt o posibilitate de a face declarații
  Oferirea unui hanorac personalizat poate fi o oportunitate de a comunica ceea ce simți – apreciere, dragoste, bucurie – în funcție de împrejurări. Totodată, aceasta poate fi o metodă de a puncta realizări care merită recunoscute sau rememorate, cum ar fi împlinirea unei vârste rotunde, absolvirea facultății, căsătoria, pensionarea, nașterea unui copil, etc.
author-avatar

Despre Răzvan Bănică

Sunt Răzvan, fondator Ziga. Am o pasiune pentru design și produsele handmade. Îmi place vinul :), îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea. Și din când în când imi place sa scriu.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *