Personalizari

3 Idei de tricouri personalizate

Tricou Vintage Ziga

În ultima perioadă, atunci când mergem prin magazine în căutare de haine noi, sau când facem shopping online, avem tendința de a căuta piese vestimentare originale. De cele mai multe ori, ne dorim tricouri, pulovere sau geci cu modele deosebite, pe care să nu le găsim și la prietenii sau la cunoștințele noastre.

Tocmai din acest motiv, hainele personalizate au devenit foarte populare, părând să fie singura soluție prin care articolele tale să fie 100% pe stilul tău. De asemenea, alegându-ți singur modelul, vei avea ocazia să te exprimi, într-un mod propriu și inedit, prin intermediul diverselor simboluri ce se află pe hainele tale.

În spatele creării tricourilor personalizate Ziga, se află multe ore de muncă, în care noi îți imprimăm modelul dorit, pe tricoul preferat. Tehnica pe care noi am ales-o este una deosebită, cu numeroase avantaje și care dă rezultate pentru orice model, clienții noștri fiind întotdeauna mulțumiți. Este vorba despre procedeul decolorării cu clor, prin care cu ajutorul unui pulverizator special și al unor șabloane, reușim să realizăm foarte multe modele spectaculoase.

În catalogul nostru, vei găsi atât modele pentru bărbați, cât și pentru femei, pe diferite mărimi, astfel că sunt potrivite oricui.

Tricouri istorice personalizate

Așa cum și numele sugerează, aceste tricouri sunt foarte potrivite pentru pasionații de istorie, majoritatea fiind personalizate cu simboluri românești. Tricourile sunt confecționate din bumbac, un material moale, confortabil și de calitate, care va avea o durată lungă de viață.

Tricou bărbați- Gânditorul de la Hamangia

Acest tricou are imprimat pe față, cu ajutorul tehnicii decolorării cu clor, simbolul gânditorului de la Hamangia. În esență, acest simbol este reprezentat, de fapt, de un complex de două statui (un bărbat și o femeie), el stând pe un scăunel, sprijinit cu coatele pe genunchi, iar ea stă direct pe jos cu un picior flexat. Se crede că aceștia doi ar forma o pereche.

În prezent, cele două piese se găsesc la Muzeul Național de Istorie, însă pot fi puse în valoare și prin intermediul tricourilor Ziga.

Tricou cu Vlad Țepeș

Cu certitudine, dacă ești pasionat de istorie, Vlad Țepeș este un nume pe care îl auzi foarte des, voievodul fiind poreclit și Dracula. Acesta a domnit în Țara Românească și a fost poreclit “Țepeș”, deoarece nu puține au fost situațiile în care domnitorul ordona executarea oamenilor, trăgându-i în țeapă.

Vlad Țepeș rămâne o mare și controversată personalitate, chiar și în zilele noastre. Astfel, crearea tricoului personalizat cu el, reprezintă un puternic simbol românesc. Tricoul poate fi asortat cu un sacou sport, sau cu o pereche de pantaloni scurți, în cazul zilelor călduroase de vară.

Tricou Lupul Dacic Draco

Simbolul lupului Draco sau Dracon a reprezentat emblema de luptă a dacilor, având forma unui cap de lup cu gura deschisă, care se continuă cu corpul unui balaur. De obicei acesta era confecționat dintr-un material textil sau de piele.

Acest tricou este destinat, în principiu bărbaților, dar poate fi purtat cu succes și de către femei, având un model neutru.

Tricouri personalizate cu pisici

Echipa Ziga s-a gândit și la pasionații de animale, astfel că a creat și tricouri personalizate cu pisici. Alegerea de a purta un tricou cu pisici, poate spune multe despre personalitatea ta. Cel mai adesea, pisicile sunt asociate cu independența, curajul, curiozitatea.

În plus, în catalogul nostru vei găsi și multe modele, care sunt însoțite de mesaje amuzante, pentru ca acestea să aibă și mai multă originalitate și personalitate. Printre cele mai apreciate tricouri, se află și modelele ​Cats are my favourite people, Încă mai ești acolo?, Mă șochezi, Mă enervezi.

Tricourile cu pisici sunt, de obicei, destinate femeilor și pot fi asortate cu aproape orice, fiind foarte versatile. Fie că alegi să le alături unei perechi de blugi simpli, fie că preferi o fustă, pentru a crea o ținută unică, tricourile cu pisici te vor ajuta să strălucești și să ieși în evidență.

Tricouri personalizate cu câini

Știm că lumea este cumva împărțită între persoanele care preferă pisicile și persoane care iubesc mai mult câinii. Totodată, suntem conștienți că printre clienții noștri se află și mulți iubitori de câini, astfel că am creat tricourile personalizate cu câini. Câinii sunt asociați de cele mai multe ori, cu calități precum loialitatea, inteligența, sinceritatea.

Pe site-ul nostru vei găsi numeroase modele cu câini, însă cei mai mulți clienți preferă modelele ​Never Look Back, Bulldog Furios și Câine Rău. ​Acestea pot fi însoțite și de mesaje sugestive, în funcție de preferințele tale.

Aceste tricouri personalizate, pot fi alăturate, cu succes unui sacou, având un aer vintage. Mai mult decât atât, dacă preferi o ținută mai lejeră, de vară, le poți purta, cu ușurință și cu o pereche de pantaloni scurți.

author-avatar

Despre Răzvan Bănică

Sunt Răzvan, fondator Ziga. Am o pasiune pentru design și produsele handmade. Îmi place vinul :), îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea. Și din când în când imi place sa scriu.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *